Skip to main content

Over ons


Sportspetters Team
Kinderen barsten van de energie en hebben dus nood aan veel beweging, ook tijdens schoolvakanties! Wil je dat je oogappel tijdens vakanties lekker actief blijft en op een gepaste manier wordt uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen? Dan ben je bij Karen en Jeroen van Sportspetters aan het juiste adres!

Wij zijn beiden gediplomeerd in het geven van (sport)kampen en hebben er inmiddels al ruim wat jaren ervaring opzitten. Natuurlijk richten wij ons op sport en spel, maar we dragen plezier en ontspanning ook hoog in het vaandel. Met een flinke dosis enthousiasme en humor willen we jouw kinderen leren dat deze aspecten hand in hand kunnen gaan.

Onze sportkampen zijn er voor kinderen van 3 t.e.m. 12 jaar en vinden plaats in Beringen, Paal en Zonhoven. Voor de allerkleinsten worden de sportieve bezigheden afgewisseld met rustigere activiteiten zoals knutselen, koken en bouwen. Voor de kinderen van de lagere school hebben we een actiever programma in petto.

Met veel plezier zorgen we ervoor dat jouw kinderen zorgeloos van hun vakantie kunnen genieten én met nieuwe vrienden huiswaarts keren. Lijkt dat jou wel wat? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!
Word jij een sportspetter?

Niets zo leuk als samen sporten met je leeftijdsgenoten! Spat jij van de energie en wil je nieuwe vrienden maken?
Doe dan met ons mee!